Omgeving

Boerderijcamping Perkpolder is gelegen in Oost Zeeuws-Vlaanderen.prachtige zonsondergang

Zeeuws-Vlaanderen is het meest zuidelijke eiland van de provincie Zeeland, direct grenzend aan Belgisch Vlaanderen, ook wel genoemd "Een landje apart." 

De minicamping bevindt zich in een natuurrijke, rustige omgeving, direct aan de Westerschelde. Kenmerkend zijn de wijdse uitzichten over land en water. Op de foto hiernaast, genomen vanaf de zeedijk voor onze camping, ziet u een mooie zonsondergang over de Westerschelde. Een vakantie op camping Perkpolder biedt u ruimte, rust in een bourgondische ontspannen sfeer.

 

 

 

 

Mooie dronebeelden van onze camping

 

Enkele aanraders voor uitstapjes in de directe omgeving:

  • Vlak voor de camping is aan de zijde fietsen langs de Westerscheldevan de Schelde
  • een tientallen kilometers lang fietspad aangelegd. U kunt hierop een prachtige unieke fietstocht maken langs de zoute zijde van de Westerschelde. De grootste zeeschepen varen vlakbij langs!
  • Bezoek aan het unieke natuurvogelreservaat het verdronken land van Saeftinghe, met zijn prachtige bezoekerscentrum. Het is een groot natuurreservaat bestaand uit schorren en slikken. Tienduizenden vogels overwinteren hier. Een apart afgezet natuurgebied kunt u zelfstandig bezoeken.
  • Uitstapje naar het cultuurhistorische vestigingsstadje Hulst, iedere zondag zijn alle winkels geopend.
  • Het maken van fietszwerftochten door de unieke natuurrijke afwisselende omgeving. Er zijn meerdere bestaande routekaarten beschikbaar. Achter iedere bocht ligt weer een nieuwe verrassing!
  • Op een mooie zonnige dag kunt u recreëren aan het strand van Perkpolder, een strand aan de Westerschelde op loopafstand van de camping. Ook kunt u lekker gaan zwemmen in het openluchtzwembad van Kloosterzande, het dichtst bijzijnde dorp.
  • Bezoek aan de historische culturele Vlaamse steden Brugge, Gent en Antwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

strandje vlakbij camping

Meer tips:  

  • Bezoek aan de bekende dierentuin de Zoo in Antwerpen.
  • Uitstapje naar recreatieoord Puyenbroeck in Wachtebeke, net over de grens in België. U kunt hier genieten van de prachtige ligweiden, de prachtige bossen met heldere beken, een verzorgd dierenpark en een vakkundig aangelegde bloemenpark.
  • Uitstapje naar recreatiepark "de Ster" in Sint-Niklaas met strand, strandbad, ligweiden, roeien, waterfietsen, waterglijbanenpark, speeltuin, minigolf, botenbaan, gocartbaan, kruidentuin, restaurants en taveernes.

 

 

 

 

 

Links naar interessante sites:

In de omgeving

 

Andere interessante links