Yurt

600_p51_img_0604.jpg

Foto's Yurt bekijken

Beleef je meest fantastische vakantie in een mongoolse yurt! De ideale plek om samen te zijn, te onthaasten en de dag te leven zoals die komt.

Door zijn vilten laag is de yurt heerlijk koel in de zomer en behaaglijk warm in de andere jaargetijden. De doorzichtige koepel zorgt voor prettig daglicht ....en doordat het dak doorzichtig is, kun je 's-nachts vanuit je bed de sterrenhemel zien. Stapt u de yurt buiten, geniet dan van de mooie vergezichten. 

inrichting yurt: de ruimte is rond met 6 meter doorsnede. Het is geschikt om er met  4 personen te slapen ( evt. 5e persoon op slaapbank), Er zijn 4 goede bedden met pocketveringmatrassen. De bedden zijn opgedekt bij aankomst, uw vakantie kan gelijk beginnen! Het enige wat je zelf meebrengt zijn handdoeken. In de tent is een keukenblok aanwezig met stromend water. Om te koken is er een 4-pits gaskookstel. Verder vind u in de tent een ronde eettafel met stoelen, een handgemaakte salontafel met boomstamkrukjes, een heerlijke relaxbank en een aantal opbergkasten. Achter de Yurt bevindt zich een wc-huisje.

Prijzen Yurt:           

Voor- en naseizoen:

€ 310,- 

€ 205,-

€ 130,-

week                

midweek       

weekeind 

(zaterdag t/m zaterdag)

(maandag t/m vrijdag)

(vrijdag t/m zondag)

Hoogseizoen: (juli/aug)

€ 445,-

€ 220,-

week

hemelvaart/pinksteren

(zaterdag t/m zaterdag)

(3 nachten)          


Prijzen verhuur Yurt  zijn excl. € 27,50 schoonmaakkosten en toeristenbelasting. 

600_p51_250_img_2088.jpg